ashcity
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ashcity

معانا احلي صحبه
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كبدة اسكندراني

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ضي القمر
Admin
ضي القمر


المساهمات : 159
تاريخ التسجيل : 20/06/2008
العمر : 36

كبدة اسكندراني Empty
مُساهمةموضوع: كبدة اسكندراني   كبدة اسكندراني Icon_minitimeالأربعاء فبراير 25, 2009 7:06 am

اليوم جيبالكم طبق كبده ما حصلش
مدة التحضير /10 دقائق
مدة الطهى /5 دقائق
الكمية تكفى ل3 اشخاص
المقادير
نصف كيلو كبدة شمبري شرائح طولية
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة كمون
فلفل أخضر حار
2 ملعقة كبيرة زيت
2 ملعقة كبيرة خل


الطريقة
1-تضاف جميع المقادير السابقة في طاسة كبيرة ما عدا الخل وترفع على النار لتحمر.
2-قرب النضج يضاف الخل
و اوعو تنسونا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ash4ever.yoo7.com
basbosa
مشرف
basbosa


المساهمات : 72
تاريخ التسجيل : 06/02/2009
العمر : 38

كبدة اسكندراني Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبدة اسكندراني   كبدة اسكندراني Icon_minitimeالأربعاء فبراير 25, 2009 7:55 am

وعلشان الكبده تبقي اسكندراني بجد يبقي تحطي الثوم والبهارات والفلفل الاخصر وزيت ذره شويه حلوين كده وتسيبيهم حوالي ساعتين تلاته كده زي البفتيك كده متاتسيبيه كام ساعه في التلاجه علشان يتبل كويس
وبعد كده تسويها علي النار ومعاها الخل عادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضي القمر
Admin
ضي القمر


المساهمات : 159
تاريخ التسجيل : 20/06/2008
العمر : 36

كبدة اسكندراني Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبدة اسكندراني   كبدة اسكندراني Icon_minitimeالأربعاء فبراير 25, 2009 8:00 am

ست بيت ممتازة
يا بخت اللي هياكل من اكلك يتهني بيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ash4ever.yoo7.com
basbosa
مشرف
basbosa


المساهمات : 72
تاريخ التسجيل : 06/02/2009
العمر : 38

كبدة اسكندراني Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبدة اسكندراني   كبدة اسكندراني Icon_minitimeالأربعاء فبراير 25, 2009 8:13 am

مرسي علي الكومبليمو العسل دي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كبدة اسكندراني
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ashcity :: عالم حواء :: مطبخك-
انتقل الى: